ua en ru

ОСББ та кооперативи в липні залучили "теплих" кредитів на 29 млн гривень, - Гройсман

ОСББ та кооперативи в липні залучили "теплих" кредитів на 29 млн гривень, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Прем'єр закликав українців приєднуватися до програми "теплих" кредитів

У липні Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) та Житлово-будівельні кооперативи (ЖБК) залучили "теплих" кредитів на понад 29 млн гривень. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман Facebook.

"У липні 86 ОСББ і ЖБК залучили "теплих" кредитів на суму 29 100 000 гривень. Це в 4 рази перевищує показник аналогічного періоду 2016 року. А уряд, відповідно, збільшує фінансування програми - нещодавно було виділено додатково 300 млн гривень на фінансування програми на цей рік", - заявив Гройсман.

За його словами, урядова програма "теплих" кредитів дозволяє українцям заощадити кошти, а державі - стати більш енергоефективною та енергонезалежною.

"Пропоную брати участь - держава допоможе вам зменшити споживання енергоносіїв, а отже - суттєво зменшаться і комунальні рахунки", - резюмував Гройсман.

Урядова програма #ТепліКредити дозволяє українцям зекономити кошти, а державі – речі більш енергоефективною та енергоне...

Опубліковано Volodymyr Groysman 12 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єра, що Кабінет міністрів України в поточному 2017 році направить 730 млн гривень на фінансування програми пільгового кредитування на підвищення енергоефективності для 300 тис. українських сімей.