ua en ru

У ОРДЛО включили в список заручників затриманого на Донбасі військового РФ

У ОРДЛО включили в список заручників затриманого на Донбасі військового РФ Фото: Віктор Агєєв (webscreenshot youtube.com/ТСН)

У ОРДЛО видають затриманого військового РФ Агеєва як "ополченця"

Представники окремих регіонів Донецької та Луганської областей включили в список заручників затриманого на Донбасі військового Російської Федерації Віктора Агєєва. Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко Facebook.

"Ще один пікантний момент - ОРДЛО включили у Свої вимоги про звільнення російського "потеряшку", кадрового військового російської армії Агеєва, типу це "ополченець". Тут позиція України однозначна - це військовий злочинець. Ми очікуємо, що влада РФ визнають його присутність в Україні, суд повинен визначити міру його злочини, світ повинен знати деталі злочину, тому що це факти російської військової присутності на Донбасі", - повідомила Геращенко.

Закінчилася скайп - конференція мінськоі гуманітарноі підгрупи , в якій також взяли участь український омбудсмен Ст. Лутк...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат Агеєва Віктор Чевгуз пропонує обміняти свого підзахисного.

Як відомо, Україна найближчим часом передасть в Міжнародний суд ООН інформацію про диверсійно-розвідувальної групи, до складу якої входив заарештований на Донбасі військовий РФ Віктор Агєєв.