ua en ru

Ордець і Тайсон можуть не зіграти у матчі з "Динамо"

Ордець і Тайсон можуть не зіграти у матчі з "Динамо" Фото: тренування "Шахтаря" (shakhtar.com)

У донецького клубу кадрові проблеми

Донецький "Шахтаря" відчуває проблеми перед матчем другого туру чемпіонату України проти київського "Динамо". Про це повідомляє Footboom.

У Києві 20 липня відбулося відкрите тренування донецького клубу. У тренувальному процесі не брали участь відразу два футболісти - Іван Ордець і Максим Малишев. Останній отримав пошкодження в матчі за Суперкубок України і вибув, як повідомлялося раніше, на один місяць.

Що стосується Івана Ордеця, то захисник також встиг отримати травму під час матчу першого туру чемпіонату України, в якому "гоняки" в Полтаві здолали "Ворсклу". Чи встигне відновитися Ордець до майбутньої зустрічі з київським "Динамо" залишається під великим питанням.

Також під питанням і участь бразильського півзахисника Тайсона, який пропускав матч першого туру з-за пошкодження. Хоч бразилець і займався у загальній групі, але оптимальних кондицій він ще набрати не встиг, тому невідомо, чи зіграє він у суботу в Харкові чи ні. Наставник «гірників» зазначив, що рішення по Тайсону буде прийнято сьогодні або завтра.

Нагадаємо, в останньому матчі між футбольними грандами, донецький "Шахтар" переміг київське "Динамо" і виграв Суперкубок України з рахунком 2:0.