ua en ru

Опубліковані прикмети злочинця, що скоїв напад на пошту в Харкові

Опубліковані прикмети злочинця, що скоїв напад на пошту в Харкові Фото: місце події

У момент нападу на злочинці були одягнені каска, маска, бронежилет

Опубліковані прикмети злочинця, який сьогодні здійснив напад на інкасаторів пошти в Харкові. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

Так, за словами очевидців злочину, нападникові близько 40-45 років, зріст близько 190 см, світле волосся. Злочинець був одягнений у світлу сорочку та сірі короткі бриджі, на ногах сандалі. У момент нападу на злочинці були одягнені каска, маска, бронежилет.

Він виїхав на автомобілі ВАЗ 2110 сріблястого кольору - номер АХ8632АЕ.

ВНИМАНИЕ ! ПРИМЕТЫ ПРЕСТУПНИКА УБИВШЕГО ТРОИХ ИНКАССАТОРОВ В ХАРЬКОВЕ ! Возраст со слов очевидцев преступления - 40-45...

Posted by Антон Геращенко on 9 Июль 2015 г.

Як раніше повідомлялось, при нападі на інкасаторів одного з поштових компаній в Харкові викрадено 2,3 млн грн. За словами нардепа Геращенко, найвірогідніше злочинцем виявиться той, що вже раніше здійснював напади на інкасаторів. Також він висловив надію, що на цей раз злочинця спіймають.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 липня, у Харкові стався розбійний напад на інкасаторів, в результаті чого загинуло троє співробітників. У зв'язку з цим у Харкові оголошено план перехоплення. "Тільки що, в 8.40 ранку в Харкові на вул. Ньютона, в момент ранкової інкасації, стався розбійний напад на відділення "Нової пошти". За попередньою інформацією, загинуло троє працівників "Нової Пошти", - написав Антон Геращенко у своєму Facebook. Також нардеп звернувся з проханням до всіх, хто був свідками цієї трагедії, дати свідчення і допомогти слідству встановити особи вбивць.