ua en ru

У Харкові скоєно напад на відділення "Нової пошти", троє загиблих, - Геращенко

У Харкові скоєно напад на відділення "Нової пошти", троє загиблих, - Геращенко Фото: Нова пошта

У Харкові введено план перехоплення

У Харкові сьогодні, 10 липня, вранці скоєно розбійний напад на відділення "Нової пошти", в результаті чого загинули троє працівників. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від фракції партії "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Тільки що, в 8.40 ранку в Харкові на вул. Ньютона, в момент ранкової інкасації, стався розбійний напад на відділення "Нової пошти". За попередньою інформацією, загинуло троє працівників "Нової Пошти", - написав він.

Геращенко зазначив, що у зв'язку з цим у Харкові введено план перехоплення.

"Прохання всіх, хто був свідками цієї трагедії дати свідчення і допомогти слідству встановити особи вбивць", - додав нардеп.

Только что, в 8 40 утра в Харькове на ул. Ньютона, в момент утренней инкассации, произошло разбойное нападение на отде...

Posted by Anton Gerashchenko on 9 липня 2015 р.

"Однією з головних версій буде те, що це зробила та ж група не відомих осіб, які раніше вже чотири рази грабувала і вбивала інкасаторів і досі залишилася не розкритою", - зазначив Геращенко.

У Харкові скоєно напад на відділення "Нової пошти", троє загиблих, - Геращенко

Фото - напад в Харькові

У Харкові скоєно напад на відділення "Нової пошти", троє загиблих, - Геращенко

Фото - напад в Харькові 2

Нагадаємо, раніше в Харкові під гуртожитком НТУ "Харківський політехнічний інститут" прогримів вибух, мешканці гуртожитку виявили воронку прямо під будівлею.