ua en ru

Опитування: Трамп популярніший за Клінтон серед військовослужбовців США

Опитування: Трамп популярніший за Клінтон серед військовослужбовців США Фото: Трамп популярніший за Клінтон серед військовослужбовців США

Опитування проводило видання Military Times

Мільярдера і кандидата від Республіканської партії на пост президента США Дональда Трампа хочуть бачити головнокомандувачем країни 54% американців, які несуть військову службу, екс-держсекретаря підтримали лише 25% учасників опитування видання Military Times.

Мільярдер Дональд Трамп, фактично гарантував собі висунення на посаду, більш ніж у два рази випереджає за популярністю свого найбільш імовірного суперника Хілларі Клінтон серед військовослужбовців США.


Байден пожартував, що хотів би бути віце-президентом, якщо Трамп очолить адміністрацію США.

"Більшість діючих військовослужбовців віддали свою перевагу в якості наступного президента США Дональду Трампу, який більш ніж у два рази випередив свою суперницю Хілларі Клінтон", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 21% респондентів повідомили про відмову йти на вибори, які відбудуться 8 листопада. Великою популярністю ексцентричний бізнесмен користується в Корпусі морської піхоти.

Нагадаємо, що залишився єдиним кандидатом від Республіканської партії на пост президента США мільярдер Дональд Трамп вважає, що здобуде перемогу на виборах глави Білого дому і без підтримки з боку партійної еліти.