ua en ru

Опитування РБК-Україна: більшість читачів виключають зміну ситуації на Донбасі після Генасамблеї ООН

Опитування РБК-Україна: більшість читачів виключають зміну ситуації на Донбасі після Генасамблеї ООН Фото: Генасамблея ООН

При цьому учасники опитування розійшлися в думці з приводу природи впливу

Більшість читачів РБК-Україна вважають, що після завершення урочистої частини 70-ї сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку ситуація на Донбасі не зміниться. Такі результати щотижневого опитування на сайті РБК-Україна.

Так, на питання: "чи Очікуєте ви загострення ситуації на Донбасі після завершення Генасамблеї ООН?" 41% (або 4 тис. 387) відповіли, що нічого не зміниться.

При цьому 29% (3 055 тис. осіб) вважають, що переговори в рамках Генасамблеї сприяють врегулюванню кризи.

Трохи менше читачів - 24% (2 тис. 508) дотримуються протилежної точки зору. Вони вважають, що ситуація на Донбасі загостриться, оскільки для Росії більше не буде сенсу стримувати агресію.

За варіант відповіді "Мені все одно" проголосували 7% (711) читачів РБК-Україна.

Опитування на тему впливу переговорів в рамках Генасамблеї на ситуацію на Донбасі проводилося з 28 вересня по 5 жовтня 2015 р. В опитуванні взяло участь 10 тис. 660 осіб.

Нагадаємо, протягом останніх днів на Донбасі зберігається відносне затишшя. Сторони почали відведення малокаліберної техніки від лінії розмежування в зоні АТО.