ua en ru

Опитування РБК-Україна: більшість читачів негативно оцінила вибори в Чернігові

Опитування РБК-Україна: більшість читачів негативно оцінила вибори в Чернігові Фото: вибори в Чернігові

Лише 3% респондентів вважають чернігівські вибори демократичними

Майже половина опитаних читачів (49%, або 5 тис. 25 осіб) вважають, що проміжні вибори в Чернігові 26 липня до Верховної Ради в одномандатному окрузі №215 пройшли в найгірших традиціях української політики. Такими є результати щотижневого опитування на сайті РБК-Україна.

Лише 3% респондентів (350 осіб) висловили думку, що чернігівські вибори пройшли демократично і прозоро.

Майже кожен десятий опитаний (9%, або 930 осіб) заявив, що підсумки волевиявлення в жодному разі не можна вважати об'єктивними.

13% респондентів (1 тис. 287 осіб) переконані, що минула електоральна кампанія на півночі України - це тривожний сигнал для правлячих властей.

Стільки ж учасників опитування (13%, або 1 тис. 378 осіб) бачать у чернігівській виборчій кампанії певний позитив: добре, що все це спливло до місцевих виборів, оскільки є час зробити висновки.

Опитування РБК-Україна: більшість читачів негативно оцінила вибори в Чернігові

Фото: оцінка виборів на 205 окрузі в Чернігові

Опитування на тему: "Як ви оцінюєте вибори на 205 окрузі в Чернігові?" було проведено на сайті РБК-Україна із 27 липня по 3 серпня 2015 року. Участь у ньому взяли 10 тис. 272 ​​читачі.

Нагадаємо, 3 серпня Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала кандидата від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Сергія Березенка обраним народний депутатом по округу №205 у Чернігові.