ua en ru

Визначилися всі учасники 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Визначилися всі учасники 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Фото: в плей-офф зіграють п'ять англійських клубів (uefa.com)

Жеребкування пройде 11 грудня

Визначився склад учасників 1/8 фіналу футбольної Ліги чемпіонів. Про це повідомляється на офіційному сайті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Зазначимо, що в плей-офф Ліги чемпіонів зіграють 5 команд з Англії, 3 з Іспанії, 2 з Італії, по одній з України, Німеччини, Франції, Португалії, Швейцарії та Туреччини.

У число сіяних потрапили перемогли в групах "Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті", "Тоттенхем", "Ліверпуль" (всі - Англія), "Парі Сен-Жермен" (Франція), "Рома" (Італія), "Барселона" (Іспанія), "Бешикташ" (Туреччина).

Несіяними при жеребкуванні будуть "Базель" (Швейцарія), "Баварія" (Німеччина), "Челсі" (Англія), "Ювентус" (Італія), "Севілья", "Реал" (обидва - Іспанія), "Шахтар" (Україна ), "Порту" (Португалія).

Жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройде 11 грудня в Ньоні (Швейцарія). Команди поділять на два кошики. В першу потраплять переможці груп, в другу - другі місця.

В одну пару не можуть потрапити клуби з однієї групи і з однієї національної асоціації.

Переможці груп будуть посіяні і проведуть перші матчі 1/8 фіналу на виїзді 13-14 і 20-21 лютого, а матчі-відповіді - будинки 6-7 і 13-14 березня.

Нагадаємо, виконавчий комітет УЄФА затвердив зміна часу початку матчів Ліги чемпіонів з сезону 2018/19.