ua en ru

Опозиція і надалі буде блокувати Кабмін, - "Удар"

Опозиція і надалі будемо блокувати Кабмін, тому що не бачить доцільності цієї роботи державної установи. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко журналістам у штабі національного опору в Будинку профспілок.

"Ми будемо блокувати Кабмін, тому що не бачимо ефективності роботи цієї державної установи. Уряд Азарова працює не в інтересах громадян України", - заявив Кличко.

"Ми запрошуємо чиновників на Майдан - нехай вони приходять всім урядом. Вони зможуть тут багато почути про свою роботу, а після цього попрощатися з Майдану і піти у відставку. Потрібно не просто відповідати на питання, а нести відповідальність за свої дії", - підкреслив лідер партії "УДАР".

"Багато депутатів всередині Партії регіонів розуміють, що дії влади протизаконні і антилюдські. Це дії проти громадян своєї країни. Якщо Верхова Рада не підтримає резолюцію, це буде означати, що депутати від більшості підтримують дії чинної влади та міністрів, які мають відповісти за побиття молоді та за зрив євроінтеграції", - сказав Кличко.