ua en ru

В "Опоблоці" закликали владу негайно знизити тарифи і почати створювати робочі місця

В "Опоблоці" закликали владу негайно знизити тарифи і почати створювати робочі місця

Влада повинна негайно знизити тарифи і почати створювати робочі місця. Про це заявив лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко під час робочої поїздки в Луганську область у понеділок, 22 серпня.

"Словесне лушпиння, яке ми часто чуємо з боку влади, не має нічого спільного з тим, що реально потрібно людям. Наше завдання – допомогти конкретній людині, простому жителю України, щоб він відчував себе комфортно. Тут (у Луганській області, - ред.) ми допомагаємо відновлювати інфраструктуру, підтримуємо людей, і так має бути скрізь, по всій країні. Це завдання уряду, завдання держави", - зазначив політик.


За словами Бойко, "Опозиційний блок" виділив для себе три пріоритетних напрямки роботи: світ, підтримка реального сектору економіки та створення нових робочих місць, зниження тарифів.

"Ми будемо домагатися відновлення миру в країні – це головне, чого хочуть люди. Ми вимагаємо підтримки реального сектору виробництва і створення робочих місць. Також ми наполягаємо на зниженні тарифів, оскільки вже вся країна встала на диби через них", - підкреслив лідер опозиціонерів.