ua en ru

В ООН просять навчати членів екіпажів літаків виявляти факти торгівлі людьми

В ООН просять навчати членів екіпажів літаків виявляти факти торгівлі людьми

В ООН кажуть про обов'язкову підготовку бортпровідників

Співробітники авіакомпаній повинні отримувати обов'язкову підготовку для запобігання фактів торгівлі людьми. Про це йдеться у заяві спеціалізованого агентства ООН для цивільної авіації, передає The New York Times.

Зокрема, у заяві уточнюється, що нові вимоги зможуть розширити можливості екіпажу для виявлення випадків торгівлі людьми.

Фактично влада цивільної авіації повинні вимагати від перевізників докласти зусиль для навчання персоналу виявлення та реагування на випадки торгівлі людьми. Як, у свою чергу, заявила Міжнародна організація цивільної авіації (ICAO) в нових інструкціях з підготовки персоналу екіпажу, спільно опублікованих у понеділок, з Управлінням Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй з прав людини, і хоча ICAO не може нав'язувати урядам правила, але вона може міняти умови роботи цивільної авіації через стандартів, яких дотримуються 192 країни.

Також уточнюється, що на даний момент Сполучені Штати вже вимагають обов'язкової підготовки бортпровідників, але невідомо, чи будуть їх приклад інші країни, у яких немає аналогічних правил.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, вранці 18 квітня в Німеччині почалася спецоперація по припиненню торгівлі людьми в якій беруть участь більше тисячі поліцейських по всій країні.