ua en ru

Омелян заявив, що Балчун зобов'язаний приїхати в Україну і відзвітувати про свою роботу

Омелян заявив, що Балчун зобов'язаний приїхати в Україну і відзвітувати про свою роботу Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

За словами Омеляна, Балчун повинен відзвітувати про заявлених успіхи в УЗ

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що колишній голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун зобов'язаний приїхати і відзвітувати про свою роботу в компанії. Про це міністр повідомив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Впевнений, що це було б нормально (про приїзд Балчуна в Україну, - ред.). Він же вважає себе європейцем?! Тим більше, що ми цілий рік чули про шалені успіхи. Тому абсолютно логічно, що можна про них дати звіт і сказати про те, що успіхи не просто божевільні, а неймовірні", - сказав Омелян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Балчун вважає своїм найбільшим успіхом за час роботи в Україні те, що він вижив і повернувся".

"З точки зору побоювань і ризиків, які я взяв до уваги при поїздці в Україну, можу сказати, що найбільший успіх в тому, що я вижив і повернувся", - зазначив екс-глава. За словами Балчуна, його команді вдалося стабілізувати "Укрзалізницю".