ua en ru

Омелян розраховує розібрати роботу Бальчуна на спецнараді за участі Гройсмана

Омелян розраховує розібрати роботу Бальчуна на спецнараді за участі Гройсмана Фото: Володимир Омелян

Омелян додав, що наразі не бачить очікуваного результату від роботи Бальчуна

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розраховує розібрати роботу глава правління "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна на спеціальній нараді за участі прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Омеляна, одним із завдань Бальчуна було припинення корупції або хоча б її суттєве зменшення. Разом з тим, Омелян додав, що наразі очікуваного результату він не бачить.

"Поки що очікуваного результату я не бачу. Фактично пройшло сім місяців роботи і тих суттєвих зрушень, яких було обіцяно ним самим, тим більше зрушень, яких вимагало Міністерство інфраструктури, Кабмін, на жаль, поки що не досягнуто", -повідомив він.

Крім того, відповідаючи на питання щодо того, чи є у Бальчуна терміни для реалізації свого завдання, Омелян зазначив, що розраховує розібрати його роботу на спецнараді.

"Це питання порушувалося перед прем’єр-міністром. Я сподіваюся, що ми все ж таки зможемо провести спільну зустріч наглядової ради правління "Укрзалізниці" в присутності прем’єр-міністра, міністра інфраструктури для того, щоб фахово обговорити це питання. На жаль, ця спільна зустріч відкладається в силу якихось причин", - розповів Омелян.

Нагадаємо, раніше Омелян заявляв, що керівництво "Укрзалізниці" має сконцентруватися на роботі, а не на піарі.