ua en ru

Олімпійські ігри-2014: Сьогодні українці позмагаються в гірських лижах і лижних гонках

Олімпійські ігри-2014. Восьмий день Олімпійських ігор в Сочі буде досить насиченим. Українці спробують поборотися за медалі у лижних гонках і гірських лижах.

Олімпійські ігри-2014. Восьмий день Олімпійських ігор в Сочі буде досить насиченим. Українці спробують поборотися за медалі у лижних гонках і гірських лижах.

Всього, сьогодні в Сочі відбудуться змагання з гірських лиж, керлінгу, лижних гонок, стрибків з трампліну, скелетону, швидкісному бігу на ковзанах, хокею та шорт-треку.

Першим вийде змагатися наша гірськолижниця Богдана Мацьоцька у супер-гіганті. Потім в естафеті в лижних перегонах візьме участь українська команда - Тетяна Антипенко, Марина Анцибор, Катерина Григоренко і Валентина Шевченко.

У чоловічому хокейному турнірі відбудуться матчі Словаччина - Словенія, Швеція - Латвія і Швейцарія - Чехія. Особливої уваги вартий центральний матч дня Росія - США.

За підсумками дня, утримала своє лідерство у себе збірна Німеччини, у якої 7 "золотих", 2 "срібні" та 1 "бронзова" медалі. На друге місце піднялася збірна Швейцарії, у якої 5 "золотих", 1 "срібло" і 1 "бронзова" нагороди. Треті - канадці. У них 4 "золота", 5 "срібла" і 2 "бронзи". Збірна України з однією "бронзою" опустилася на 25 місце. Всього на Олімпіаді в Сочі беруть участь спортсмени з 88 країн.

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і представляє команду Samsung Galaxy.