ua en ru

Олімпійські ігри-2014: Сьогодні українці змагатимуться у біатлоні, сноуборді, лижних гонках і гірських лижах

Олімпійські ігри-2014. Сьогодні на Олімпіаді в Сочі буде досить насичений день. Збірна України буде представлена відразу чотирьох видах спорту.

Олімпійські ігри-2014. Сьогодні на Олімпіаді в Сочі буде досить насичений день. Збірна України буде представлена відразу чотирьох видах спорту.

Першими почнуть свої виступи наші сноубордисти Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк. Потім мас-старті вільним стилем візьмуть участь нагі лижниці Марина Аницбор, Катерина Григоренко і Валентина Шевченко. У гірських лижах в слаломі Україну представлятиме Дмитро Митсак. І в біатлоні відбудеться чоловіча естафета. Результат жіночої збірної спробують повторити Андрій Дериземля, Дмитро Підручний, Артем Прима і Сергій Семенов.

Також, сьогодні в Сочі відбудуться змагання з бобслею, швидкісному бігу на ковзанах і хокею.

У чоловічому хокеї відбудеться матчу за третє місце, в якому американці і фіни зійдуться між собою.

Додамо, що за підсумками чотирнадцятого дня, на першому місці загального заліку залишилася збірна Норвегії, у якої 10 "золотих" медалей, 4 "срібних" та 8 "бронзових". На друге місце піднялася збірна Росії з 9 "золотими", 10 "срібними" та 7 "бронзовими" нагородами. Третє місце посіла збірна Канади, у якої 9 "золота", 10 "срібла" і 7 "бронзи". Збірна України з 1 "золотом" і 1 "бронзою" посіла 20 місце.

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і представляє команду Samsung Galaxy.