ua en ru

"Олімпік" буде грати домашні матчі на стадіоні "Динамо"

"Олімпік" буде грати домашні матчі на стадіоні "Динамо" Фото: стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського

Відповідний договір вже підписаний

"Олімпік" гратиме домашні матчі чемпіонату на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського на постійній основі. Про це повідомив президент донецького клубу Владислав Гельзін, передає "Футбол 24".

"Ми будемо грати на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Це питання вже вирішено, укладено угоду. Ігор Михайлович Суркіс пішов назустріч і запропонував, щоб ми грали на цьому стадіоні на постійній основі", - розповів Гельзін.

Першу частину сезону "Олімпік" у якості домашнього стадіону використовував сумський стадіон Ювілейний, але із-за поганого стану газону мав проблеми з проведенням зустрічей з "Чорноморцем" та "Карпатами".

Після зимової паузи донеччани домовилися про проведення домашніх матчів на "Арена Львів", але з-за високої орендної плати "Олімпік" провів у Львові лише один матч. Останній поєдинок у Лізі Парі-Матч проти "Карпат" команда Санжара провела в Черкасах.

Стадіон Динамо є власністю однойменного київського клубу. Він був побудований в 1933 році і здатний вмістити 16870 вболівальників. Перша команда "Динамо" грала на цій арені свої домашні ігри в 1996-2012 роках, а останнім часом тут грали молодіжки і дубль киян.

Нагадаємо, раніше українська Прем'єр-ліга затвердила дату та місце проведення перенесеного матчу 17 туру між "Олімпіком" і "Карпатами", який не відбувся із-за поганого стану газону.