ua en ru

Переговори у ВР щодо проекту закону про гуманізацію відповідальності за порушення у сфері госпдіяльності продовжаться до 16:00, - Мартиненко

Переговори депутатських фракцій щодо проекту закону про гуманізацію відповідальності в результаті правопорушень в сфері господарської діяльності продовжаться до 16:00. Про це РБК-Україна повідомив голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко.

"Остання погоджувальна рада на чолі із (спікером ВР Володимиром) Литвином по суті закінчилися безрезультатно. Тому ми продовжимо наші переговори до 16:00, і очевидно вже на вечірньому засіданні стане зрозуміло в якому вигляді ми будемо розглядати даний закон", - сказав депутат.
Мартиненко підкреслив, що "усі ми розуміємо, що остаточне рішення буде прийматися поза стінами парламенту, тому наразі ми не можемо прийти до спільного знаменника. Тобто, поки що невідомо чи будемо ми розглядати на вечірньому засіданні цей закон у першому читанні, чи з цією статтею, яку ми вимагаємо (щодо декриміналізації статті УПК 365, за якою судять лідера БЮТБ Юлію Тимошенко), чи ці поправки будуть внесені до другого читання. Поки переговори продовжуються", - заявив Мартиненко.