ua en ru

Остаточне оновлення АМКУ може статися до кінця року, - Гончарук

Остаточне оновлення АМКУ може статися до кінця року, - Гончарук Фото: Олексій Гончарук (president.gov.ua)

За його словами, АМКУ потрібно перезавантажити

Склад Антимонопольного комітету може бути повністю оновлений. Про це написав заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук під постом колишньої держуповноваженої Агії Загребельської в Facebook.

За його словами, недавні звільнення були першим кроком.

"АМКУ потрібно перезавантажити, щоб повернути до нього довіру. Чи буде звільнений весь склад, покаже час, але я думаю, що це не останнє звільнення в АМКУ", - написав він.

Остаточне оновлення держуповноважених АМКУ може статися до кінця року.

"Ваше звільнення (Агії Загребельської, - ред) - частина такого перезавантаження. І вона ще не завершена. Це політичне рішення. Причина - до вас немає довіри", - написав Гончарук.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звільнив Марію Нижник з посади першого заступника голови Антимонопольного комітету України - державного уповноваженого. Також він звільнив Андрія Вовка з посади заступника голови Антимонопольного комітету України - державного уповноваженого.

Крім того, президент звільнив Агію Загребельскую і Валерія Полюховича з посад державних уповноважених Антимонопольного комітету України.

Додамо, нещодавно Зеленський підписав укази про призначення державних уповноважених Антимонопольного комітету України. Він призначив Ольгу Нечитайло та Наталію Буроменскую.