ua en ru

В окупованій Макіївці підірвали дільницю місцевої "поліції"

В окупованій Макіївці підірвали дільницю місцевої "поліції" Фото: ілюстративне фото (OSCE/Mariia Aleksevych)

За даними очевидців, потерпілих у результаті інциденту немає

В окупованій Макіївці Донецької області підірвали дільницю місцевої "поліції". Про це повідомляє видання "ОстроВ" з посиланням на повідомлення жителів окупованих територій в соціальних мережах.

Повідомляється, що в селищі Бажаново ввечері близько 20:30 пролунав потужний вибух. За відомостями очевидців, невідомі підірвали дільницю "поліції", заклавши заряд під вікнами. Також повідомляється, що, за попередньою інформацією, постраждалих немає.

В окупованій Макіївці підірвали дільницю місцевої "поліції"В окупованій Макіївці підірвали дільницю місцевої "поліції"В окупованій Макіївці підірвали дільницю місцевої "поліції"

Фото: наслідки вибуху в Макіївці

Нагадаємо, в листопаді минулого року в окупованій Макіївці після обвалу на шахті зникли двоє гірників. Інцидент стався на шахті "Ясинівська-Глибока". Всього на момент обвалення породи на аварійній ділянці знаходилися 18 шахтарів, 16 з яких вибралися самостійно.

Пізніше стало відомо, що одного зі зниклих гірників вдалося врятувати. 30 листопада окупаційна "влада" повідомила про виявлення тіла другого шахтаря.