ua en ru

В окупованій Макіївці після обвалу на шахті врятували одного гірника

В окупованій Макіївці після обвалу на шахті врятували одного гірника Фото: гірник (УНІАН)

Доля другого гірників досі невідома

В окупованій проросійськими бойовиками Макіївці Донецької області врятован один з постраждалих на шахті "Ясинівська-Глибока". Про це повідомляє сепаратистський видання "Донецьке агентство новин" з посиланням на прес-службу міністерства з надзвичайних ситуацій ДНР".

Повідомляється, що один з постраждалих в результаті обвалення породи увечері 26 листопада на макіївській шахті "Ясиновська-Глибока" врятовано, доля другого гірника, як і раніше, невідома.

"На даний момент один з гірників макіївської шахти "Ясинівська-Глибока", з яким сьогодні в 5:00 було встановлено зв'язок, врятовано та піднято на поверхню. Доля другого гірника поки невідома", - йдеться в повідомленні "рятувальної служби ДНР".

Зазначено, що врятований гірник госпіталізований.

Нагадаємо, 27 листопада в Макіївці Донецької області в результаті обвалу на шахті "Ясинівська-Глибока" під завалами опинилися двоє гірників. "Напередодні ввечері, близько 23:30 на шахті "Ясинівська-Глибока" сталося обвалення породи покрівлі гірничої виробки. В результаті обвалення під завалом залишилися дві людини, доля яких досі не відома", - повідомили в місцевому "міністерстві з надзвичайних ситуацій".