ua en ru

На окупованому Донбасі бойовик застрелив місцевого жителя, - розвідка

На окупованому Донбасі бойовик застрелив місцевого жителя, - розвідка Фото: бойовик "ДНР" (twitter.com-DubovoySlavyans)

На окупованому Донбасі зростає кількість злочинів, скоєних військовими РФ

На окупованому Донбасі бойовик застрелив місцевого жителя. Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Так, за інформацією розвідки, на окупованому Донбасі зростає кількість скоєних російськими військовими злочинів по відношенню до населення окупованих територій Донецької/Луганської областей.

Як наголошується, в ніч з 28 на 29 квітня поточного року офіцер однієї з мотострілкових бригад так званого 1 АК застрелив із штатної зброї цивільну особу, що викликало обурення місцевого населення і призвело до протестних акцій, зокрема, блокування руху військової техніки РФ.

Крім того, повідомляється, що окупаційна "адміністрація" РФ намагається приховати інформацію про даний інцидент. Зокрема, співробітники так званого "МГБ ДНР" затримали громадян, які виступили з протестами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі вибухнув прихований арсенал, через що загинули два бойовика і ще один отримав поранення.