ua en ru

В окупованому Антрациті згорів торговий центр

В окупованому Антрациті згорів торговий центр Фото: згорілий в Антрациті ТЦ "Маяк" (facebook.com/pavllis)

Місцеві жителі вважають, що пожежа сталася через віялові відключення електрики

В окупованому проросійськими бойовиками місті Антрацит (Луганська область) 6 жовтня згорів торговий центр "Маяк". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення представника уповноваженого з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павла Лисянського в Facebook.

"Тільки що повідомили, що на окупованій території Луганської області в м. Антрацит (це моє рідне місто), в центрі міста згорів торговий центр "Маяк". Це сталося вчора, 6.10.2018", - написав Лисянський.

Представник омбудсмена також додав, що він зв'язався з місцевими лікарями і, за їхніми даними, жертв немає, але він ще перевіряє інформацію.

"Окупаційна влада замовчує інформацію. Мешканці скаржаться, що пожежна служба приїхала з великим запізненням. Причини того, що сталося, я ще з'ясовую", - написав Лисянський.

В АНТРАЦИТІ ЗГОРІВ ТОРГОВИЙ ЦЕНТР МАЯК Тільки що повідомили, що на окупованій території Луганської області в м....

Опубліковано Павлом Лисянским Неділя, 7 жовтня 2018 р.

Пізніше він додав, що місцеві жителі пов'язують пожежу з віяловими відключеннями електрики, які відбувалися протягом минулого тижня на окупованій території Луганської області.

"Саме в цей час і сталася пожежа. У пожежної служби, що приїхала на місце події, було недостатньо води і приїхали пожежники з запізненням", - зазначив Лисянський.

Нагадаємо, окупаційна "влада" Криму приховує аварію з газовими турбінами Siemens, які раніше завезли на територію анексованого півострова в обхід міжнародних санкцій.