ua en ru

Окупанти не відремонтували Антонівський міст: закладають дірки плитами

Окупанти не відремонтували Антонівський міст: закладають дірки плитами Фото: окупанти закладають плитами дірки на Антонівському мості (скрін відео)

Слова російських окупантів, що вони нібито "відремонтували" Антонівський міст у Херсонській області є фейком. Насправді вони просто закладають місця ударів дорожніми плитами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на депутата Херсонської облради Сергія Хланя у Facebook.

"Те, що росіяни повністю відремонтували Антонівський міст не відповідає дійсності. Так, проїзд легкового транспорту можливий, але не тяжкої військової техніки", - розповів Хлань.

Він пояснив, що хоч окупанти та стверджують, що нібито "мостом займаються ті, хто робив Кримський, і технологія відома, і ніби проєкти є", то на практиці - вони просто поклали на дірки дорожні плити і на цьому все.

Що кажуть окупанти

Нагадаємо, вчора росіяни заявили, що нібито Антонівський міст відкриють для руху на наступному тижні.

"На початку наступного тижня він (Антонівський міст - ред.) уже буде готовий. Над відновленням мосту працювала компанія, яка зводила Кримський міст", - заявив віце-прем’єр-міністр Росії Марат Хуснулін.

Нагадаємо, що 19 липня був обстріляний Антонівський міст в окупованій Херсонській області.

Попри ушкодження, повідомлялося, що міст придатний для експлуатації, однак пізніше жителів Херсона попередили, що їздити мостом небезпечно, а окупаційна "влада" Херсона оголосила про "тимчасове обмеження руху" шляхопроводом.

Варто зазначити, що російська окупація Херсонської області залежить від трьох мостів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.