ua en ru

Охороняти школи Харкова та області 1 вересня будуть 1,5 тис. правоохоронців

Охороняти школи Харкова та області 1 вересня будуть 1,5 тис. правоохоронців Фото: поліція охоронятиме школи Харкова та області у День знань

Охранять школы в День знаний будут 1500 правоохранителей

Охороняти школи Харкова та області 1 вересня будуть 1,5 тис. працівників Національної поліції, а також працівники обласного управління патрульної поліції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"1 вересня у 720 школах Харкова та області відбудуться святкові заходи. Очікується, що участь у них візьмуть близько 160 тисяч громадян. Охорону порядку безпосередньо в місцях проведення заходів будуть забезпечувати 1500 працівників Нацполіції, а також працівники Управління патрульної поліції", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, у кожній школі працівники поліції в обов’язковому порядку проведуть профілактичні лекції, спрямовані на правове виховання підростаючого покоління, нагадають правила дорожнього руху.

"Правоохоронці зроблять усе можливе, щоб навчальний процес на Харківщині розпочався в умовах повної безпеки та без правопорушень", - зазначають у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі планують проведення системних провокацій 1 вересня.