ua en ru

Одному з потерпілих в Дніпрі поліцейських ампутували ногу

Одному з потерпілих в Дніпрі поліцейських ампутували ногу Фото: поліція (РБК-Україна)

Потерпілого доставили до лікарні Мечникова у вкрай важкому стані

Одному з потерпілих в результаті вибуху гранати в Дніпрі поліцейських ампутували ногу. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

"До Мечникова доставили одного бійця поліції у вкрай важкому стані. Лікарі швидкої допомоги запобігли великій втраті крові...Так вийшло, що йому під ноги кинули гранату і ногу повністю...розбило кістки стопи, гомілки. Після проведення консиліуму ми пішли на ампутацію заради порятунку життя. В даний час всі життєві функції працюють нормально", - повідомив Риженко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі квартирні злодії при затриманні підірвали гранати, в результаті чого осколкові поранення отримали п'ятеро поліцейських. Інцидент стався у ніч на 5 листопада.

"Під час виїзду на виклик "квартирна крадіжка" підозрювані почали чинити опір. Вони застосували 2 гранати, попередньо Ф-1 та РГД-5, і вогнепальну зброю. В результаті вибуху гранати 4 поліцейських отримали травми різного ступеня тяжкості, ще один правоохоронець отримав дотичне поранення руки", - говорилося в повідомленні поліції.