ua en ru

У Дніпрі квартирні злодії при затриманні підірвали гранати, 5 поліцейських поранені

У Дніпрі квартирні злодії при затриманні підірвали гранати, 5 поліцейських поранені Фото: поліція ввела оперативний план "Сирена" (РБК-Україна)

Всім постраждалим надана медична допомога

У Самарському районі Дніпра квартирні злодії при затриманні підірвали гранати і застосували вогнепальну зброю, в результаті чого постраждали п'ятеро поліцейських. Про це йдеться в повідомленні поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на 5 листопада.

"Під час виїзду на виклик "квартирна крадіжка" підозрювані почали чинити опір. Вони застосували 2 гранати, попередньо Ф-1 та РГД-5, і вогнепальну зброю. В результаті вибуху гранати 4 поліцейських отримали травми різного ступеня тяжкості, ще один правоохоронець отримав дотичне поранення руки", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що всім постраждалим надано медичну допомогу, вживаються заходи для встановлення обставин події та затримання зловмисників. В області введено оперативний план "Сирена". За даним фактом відкрито кримінальну справу за посягання на життя співробітника правоохоронного органу.

У Дніпрі квартирні злодії при затриманні підірвали гранати, 5 поліцейських пораненіУ Дніпрі квартирні злодії при затриманні підірвали гранати, 5 поліцейських пораненіУ Дніпрі квартирні злодії при затриманні підірвали гранати, 5 поліцейських поранені

Фото: в Дніпрі підірвали гранати під час затримання

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові невідомі розстріляли автомобіль, в результаті чого загинув водій.