ua en ru

Одна з гарячих точок Донбасу. Військові показали, як виглядає Велика Новосілка

Одна з гарячих точок Донбасу. Військові показали, як виглядає Велика Новосілка Фото: Одна з гарячих точок Донбасу. Військові показали, як виглядає Велика Новосілка (facebook.com/rnbou)

Українські військові, які тримають оборону селища Велика Новосілка у Донецькій області, показали як наразі виглядає населений пункт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Міністерства внутрішніх справ України.

За словами військовослужбовця Національної гвардії України з позивним "Амір", селище Велика Новосілка є однієї з гарячих точок у Донецькій області.

Одна з гарячих точок Донбасу. Військові показали, як виглядає Велика НовосілкаРосійська армія неодноразово намагалась штурмом взяти населений пункт, проте всі атаки були відбиті українськими військовими. З того часу окупанти перейшли до тактики терору, а саме регулярних обстрілів селища.

"Росіяни здійснюють цілодобові хаотичні обстріли з артилерії, танків і РСЗВ житлових кварталів Великої Новосілки. Прицільно знищують об’єкти життєзабезпечення міста", - йдеться у повідомленні.

За словами військових, майже всі цивільні покинули селище, а ті хто залишився, приймають рішення про евакуацію, після влучань снарядів у їх будинки.