ua en ru

Один з ідеологів прокремлівських рухів має намір брати участь у виборах президента РФ

Один з ідеологів прокремлівських рухів має намір брати участь у виборах президента РФ Фото: Борис Якеменко (youtube.com Фестиваль Кіно)

Борис Якеменко офіційно оголосить про свої плани ближче до старту кампанії

Один з ідеологів прокремлівських рухів Борис Якеменко має намір брати участь у виборах президента Російської Федерації (РФ). Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Один з ідеологів створення прокремлівських рухів "Ті, що йдуть разом" і "Наші" Борис Якеменко висуне свою кандидатуру на президентських виборах. Офіційно він оголосить про це ближче до старту кампанії", - йдеться в повідомленні.

За словами Бориса Якеменко, він не обговорював свої плани з Кремлем і братом Василем Якеменко, який буде збирати гроші на кампанію брата.

Крім того, Борис Якеменко висловив сподівання, що гроші йому дадуть "національно орієнтований бізнес і просто небайдужі люди". А частину коштів він зібрав, продавши колекцію середньовічних рукописів.

Зазначимо, на початку 2000-х Борис Якеменко разом з братом став ідеологом створення "Тих, що йдуть разом" і "Наших". Як повідомлялося, він писав всі програмні документи і тексти для Василя. В даний момент за його словами він займається викладанням історії в РУДН і пише наукові роботи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на наступному з'їзді "Єдиної Росії", який відбудеться після 10 грудня, оголосять, чи буде діючий президент РФ Володимир Путін балотуватися на наступний термін.