ua en ru

На Одеській митниці заблоковані конкурси на керівні посади, - Марушевська

На Одеській митниці заблоковані конкурси на керівні посади, - Марушевська Фото: Марушевська заявила, що через ДФС Одеська митниця не може обрати керівників

За її словами, ДФС не виконала майже жодного доручення, отриманого від Гройсмана

Одеська митниця не може проводити конкурс з відбору кандидатів на керівні посади. Про це сьогодні під час брифінгу заявила начальник Одеської митниці Державної фіскальної служби України Юлія Марушевська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кадрові питання зараз узурповані ДФС. Замість обіцяної модернізації ми бачимо просто консервацією старої пострадянської корупційної системи. Це узурпацію і консервацію очолює пан Роман Насиров і мені досі незрозуміло, чому такі люди, які просто тероризують бізнес, не змінюють нічого, вже понад півтора року керуючи цією службою, вони досі продовжують керувати таким важливим інститутом", - заявила Марушевська.


За її словами, ДФС не виконала майже жодного доручення, отриманого від прем'єр-міністра Володимира Гройсмана під час його останнього візиту на Одеську митницю.

"Крім того, Одеська митниця не може не призначати керівників, ні навіть проводити конкурс з добору кандидатів на відповідні посади", - додала Марушевська.

"Кадрові питання - це принципова річ на митниці, тому що Одеська митниця, наприклад, має 1400 осіб, які зараз на ній працюють. Є керівники різного рівня, але дуже важливо, щоб на керівних посадах були люди, які проходили відповідні відбори, конкурси, тобто люди з гарною репутацією, хорошими знаннями", - сказала Марушевська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Марушевська подала в суд на Насирова.