ua en ru

У Одеській області викрили торговця зброєю з зони АТО

У Одеській області викрили торговця зброєю з зони АТО Фото: вилучена зброя (СБУ)

Правоохоронці виявили зброю і понад тисячу набоїв

У Одеській області Служба безпеки України затримала торговця зброєю і боєприпасами, вивезеними з району проведення антитерористичної операції. Про це повідомила прес-служба відомства.

Зловмисником виявився місцевий мешканець. "Товар" він реалізовував через поштових операторів. Його вдалося затримати біля одного з міських поштових відділень під час відправлення бойових пістолетів "ПМ" та "Флобер" і набоїв до них.

"Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили пістолет "ТТ" з глушником, понад тисячу набоїв різного калібру, гранату Ф-1 та ємності з порохом і тротилом", - йдеться у повідомленні СБУ.

Наразі триває досудове слідство, відкрито кримінальне провадження.

У Одеській області викрили торговця зброєю з зони АТОУ Одеській області викрили торговця зброєю з зони АТОУ Одеській області викрили торговця зброєю з зони АТОУ Одеській області викрили торговця зброєю з зони АТО

Нагадаємо, 16 листопада у Харківській області правоохронці вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси. У нього вилучили дві незареєстровані мисливські рушниці, запчастини до зброї, 95 різнокаліберних мисливських патронів і 200 грамів пороху.