ua en ru

В Одеській області поліція затримала на хабарі військового комісара

В Одеській області поліція затримала на хабарі військового комісара Фото: поліція

За місцем роботи та проживання зловмисника проводяться обшуки

В Одеській області сьогодні, 21 березня 2017 року, правоохоронці затримали на хабарі в 6,2 тис. гривень військового комісара. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Сьогодні, 21 березня, оперативники Управління захисту економіки в Нацполіції Одеській області та слідчі військової прокуратури Південного регіону України затримали військового комісара райвійськомату. З його кишені правоохоронці вилучили 6,2 тисячі гривень, які він одержав від батька призовника у якості неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, військовий комісар районного військомату вимагав від батька призовника неправомірну вигоду за те, щоб його сина із вадами слуху не призивали на службу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, за місцем роботи та проживання полковника проводяться обшуки.

altaltaltalt

Фото: в Одеській області на хабарі затримали військового комісара

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура провела обшуки у начальника поліції Шостки, виявлено прапор РФ та золоті зливки.