ua en ru

Прокуратура провела обшуки у начальника поліції Шостки, виявлено прапор РФ та золоті зливки

Прокуратура провела обшуки у начальника поліції Шостки, виявлено прапор РФ та золоті зливки Фото: прокуратура

Розпочато досудове розслідування щодо встановлення походження знайдених цінностей

Прокуратура Сумській області провела обшуки в будинку та робочому кабінеті начальника Шосткинського відділу поліції, виявлено прапор Російської Федерації та золоті зливки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Як зазначається, правоохоронці провели санкціонований обшук у кабінеті та в помешканні начальника Шосткинського відділу поліції у рамках розслідування справи за фактом систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди заступником начальника вказаного відділу, якого сьогодні, 21 березня 2017 року, викрито на отриманні 7 тис. гривень хабаря.

"Під час проведення слідчих дій в будинку керівника виявлено та вилучено вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації. У кабінеті правоохоронця, який має спеціальне звання полковник поліції, виявлено та вилучено 21,5 тис. доларів, 150 євро, золоті зливки, ювелірні вироби та колекцію монет", - йдеться у повідомленні.

Наразі розпочато досудове розслідування щодо встановлення походження знайдених цінностей. За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

У рамках кримінального провадження за фактом систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди заступником нача...

Опубліковано Ларисою Сарган 21 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ оголосила підозра екс-керівнику Миколаївського морпорту.