ua en ru

В Одеській області поліція проводить масштабну спецоперацію, - Аброськін

В Одеській області поліція проводить масштабну спецоперацію, - Аброськін Фото: В’ячеслав Аброськін (facebook.com arsen.avakov.1)

У спецоперації задіяно понад 200 співробітників поліції

В Одеській області поліція проводить спецоперацію по вилученню з незаконного обороту зброї. Про це у Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

"Сьогодні о 5 ранку по тривозі мною були підняті територіальні підрозділи поліції Одеської області. Тут на Одещині даний старт проведенню практичного етапу загальнодержавних заходів "Зброя", - повідомив він.

За словами Аброськіна, у спецоперації задіяно понад 200 співробітників кримінальної блоку та бійців спецпідрозділів Нацполіції України.

Як повідомляється, поліція Одеської області здійснює масштабні заходи з метою вилучення з незаконного обороту зброї та боєприпасів.

Сьогодні о 5 ранку по тривозі мною були підняті територіальні підрозділи поліціі Одеської області. Тут на Одещині дани...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Аброськіна, за час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі встановлено понад 400 фактів незаконного обігу зброї.