ua en ru

В Одеській області легковик зіткнувся з вантажівкою, є загиблі

В Одеській області легковик зіткнувся з вантажівкою, є загиблі Фото: на місці ДТП (od.npu.gov.ua)

Водій автомобіля SEAT Ibiza, не дотримавшись дистанції, зіткнувся з автомобілем КамАЗ, який рухався у попутному напрямку

В Одеській області 13 жовтня на 380 км автодороги Київ - Одеса сталося зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою, внаслідок чого двоє людей загинули, ще двоє травмовані. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області.

За попередніми даними, водій автомобіля SEAT Ibiza, не вибравши безпечної швидкості руху та не дотримавшись дистанції, зіткнувся з автомобілем КамАЗ, який рухався у попутному напрямку.

"Внаслідок зіткнення загинули двоє пасажирів легковика - жінка, 1980 р. н., та чоловік, 1974 р. н. Ще один пасажир, 2013 р. н., та сам водій цього автомобіля отримали незначні ушкодження та були доставлені до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Відомості за фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: на місці ДТП

Нагадаємо, 13 жовтня у Львівській області на автодорозі Львів - Луцьк у селі Стоянів легковий автомобіль в'їхав у фуру, двоє людей загинули.