ua en ru

У Львівській обл. легковик в'їхав у фуру, є загиблі

У Львівській обл. легковик в'їхав у фуру, є загиблі Фото: аварія у Львівській області (lv.npu.gov.ua)

Водій та пасажир автомобіля померли на місці події

У Львівській області на автодорозі Львів - Луцьк у селі Стоянів легковий автомобіль в'їхав у фуру. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції області.

Повідомляється, що на автодорозі Львів - Луцьк у селі Стоянів водій автомобіля "Audi A4", 22-річний місцевий житель, повертаючи праворуч, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де в’їхав у припаркований на узбіччі автопоїзд "MAN".

"Від отриманих травм водій та пасажир "Audi A4", 18-річний місцевий мешканець, померли на місці події", - зазначили у поліції.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві 13 жовтня на проспекті Шухевича автомобіль на високій швидкості в'їхав у ліхтарний стовп. Водій автомобіля та один з пасажирів загинули на місці, ще трьом постраждалим надають медичну допомогу.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що поліція відкрила справу по факту дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинули два пішоходи, які перебігали дорогу у невстановленому місці на Кільцевій дорозі у Києві.

Нагадаємо, що у Києві на Кільцевій дорозі троє чоловіків в стані алкогольного сп'яніння намагалися перебігти дорогу в недозволеному місці. Двоє з них загинули в результаті ДТП. Смертельна аварія сталася в ніч на 12 жовтня.