ua en ru

У Одеській обл. громадянин Молдови намагався ввезти до України набої

У Одеській обл. громадянин Молдови намагався ввезти до України набої Фото: вилучені речі (dpsu.gov.ua)

Іноземця зупинили в пункті пропуску "Кучурган"

Громадянин Молдови намагався ввезти до України набої, тепловізор та глушник. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Повідомляється, що громадянин Молдови планував перетнути кордон в Одеській області автомобілем "Mitsubishi Pajero" болгарської реєстрації. Співробітники ДПСУ зупинили іноземця в пункті пропуску "Кучурган".

Зазначається, що прикордонні інспектори вже мали інформацію від співробітників оперативно-розшукових підрозділів відомства про можливе переміщення зброї чи боєприпасів. Залучений до перевірки службовий собака натренований на викриття зброї також спрацював на транспортний засіб.

"Під час перевірки прикордонники разом з представниками митниці в салоні серед речей виявили 40 набоїв калібру 7,62 мм, а в багажному відділенні знайшли тепловізор, бінокль та глушник", - повідомили в ДПСУ.

За даним фактом повідомлені правоохоронні органи.

Наразі всі виявлені предмети вилучені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області поблизу лінії розмежування прикордонники зі складу Об'єднаних сил виявили схованку з боєприпасами.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що на початку вересня в Подільському районі Києва на території агрокомбінату співробітники поліції виявили схованку з боєприпасами.