ua en ru

На Донбасі поблизу лінії розмежування виявлено схованку з боєприпасами

На Донбасі поблизу лінії розмежування виявлено схованку з боєприпасами Фото: схрон зі зброєю (facebook.com/pressjfo.news)

Схрон зі зброєю виявлений в покинутому будинку

У Луганській області поблизу лінії розмежування прикордонники зі складу Об'єднаних сил виявили схованку з боєприпасами. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС.

Зокрема, вчора, 4 жовтня, співробітники прикордонних оперативних підрозділів спільно з військовослужбовцями Лисичанського прикордонного загону зі складу ООС в одному з покинутих будинків, який перебуває в безпосередній близькості від лінії розмежування і напівзруйнований від обстрілів, виявили схованку з боєприпасами. Повідомляється, що після детальної перевірки спеціально облаштованого схрону на можливе мінування, правоохоронці отримали зі схованки 12 пострілів ВОГ-25, 930 патронів калібру 5,45 мм і 2,6 тис. патронів калібру 7,62 мм.

Фото: схрон зі зброєю (facebook.com/pressjfo.news)

Нагадаємо, на початку вересня в Подільському районі Києва на території агрокомбінату співробітники поліції виявили схованку з боєприпасами.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що правоохоронці Луганської області виявили гранатомет у жительки села пивні (Кремінський район). Гранатомет вилучено та відправлено на експертизу. Слідство з'ясовує звідки і для чого у жінки зброя.