ua en ru

В Одеський порт прибув ракетний есмінець США

В Одеський порт прибув ракетний есмінець США Фото: ракетний есмінець 6-го флоту США DDG-78 USS Porter (blackseanews.net)

USS Porter прибув для участі в українсько-американських міжнародних навчаннях "Сі Бриз 2018"

До причалу Одеського морського вокзалу сьогодні вранці, 8 липня, прибув ракетний есмінець 6-го флоту США DDG-78 USS Porter класу Arleigh Burke. Про це повідомляє "BSNews".

Як наголошується, водотоннажність есмінця становить 6783 довгих тонни, довжина - 153,92 метрів. Екіпаж складає 337 осіб, в тому числі, 23 офіцера.

Також повідомляється, що есмінець здатний нести ракети Tomahawk, крім цього має ракетне, артилерійське, мінно-торпедное озброєння.

В Одеський порт прибув ракетний есмінець СШАВ Одеський порт прибув ракетний есмінець СШАВ Одеський порт прибув ракетний есмінець США

Фото: ракетний есмінець 6-го флоту США DDG-78 USS Porter

Зазначимо, раніше повідомлялося, що 7 липня в чорне море увійшло флагманське судно USS Mount Whitney Військово-морських сил США для участі в українсько-американських навчаннях Sea Breeze-2018.

Крім того, повідомлялося, що також в акваторію Чорного моря 6 липня зайшов есмінець американського флоту USS Porter. Востаннє спільні навчання США і України Sea Breeze пройшли в 2017 році.