ua en ru

Одеський апеляційний адмінсуд скасував результати голосування у 183 окрузі в Херсонській обл

Одеський апеляційний адміністративний суд скасував результати голосування у 183 окрузі (Херсонська область), де переміг представник партії "Удар" Андрій Путілов, повідомляє прес-служба партії.

"Ми розуміємо, що кандидат від Партії регіонів Василь Федін ніяк не може змиритися із своєю поразкою на виборах, але це не привід чинити беззаконня та зневажати вибір громадян України шляхом прийняття сумнівних судових рішень", - йдеться в повідомленні партії.

"В зв'язку з цим партія "Удар Віталія Кличка" розуміючи, що в Україні не залишилося інституцій, які спроможні захистити результати народного волевиявлення, звертається до представників місій міжнародних спостерігачів, послів іноземних держав з проханням взяти ситуацію, що склалася в ОВО №183 під контроль", - зазначили в "Ударі".

Нагадаємо, згідно з електронними даними, оприлюдненими ЦВК в системі "Вибори-2012", за підсумками підрахунку 100% бюлетенів, на 183 окрузі переміг Андрій Путілов ("Удар") з 39,49% голосів, на другому місці Василь Федін з 32,78 % (ПР).

Читайте також: Підсумки виборів по мажоритарці в Херсонській обл.: У трьох округах перемогли регіонали, ще в двох - представник "Удару" і самовисуванець