ua en ru

В Одесі затримали трьох терористів, причетних до вибуху біля СБУ

В Одесі затримали трьох терористів, причетних до вибуху біля СБУ Фото: вибух біля будівлі СБУ в Одесі

В Одесі проходить спецоперація по знешкодженню терористичної групи

В Одесі співробітники спецслужби затримали трьох терористів, причетних до вибуху біля Служби безпеки України (СБУ) 27 вересня, передає місцеве видання "Думська" з посиланням на джерело в прокуратурі.

Ось вже кілька днів в Одесі проходить спецоперація по знешкодженню терористичної групи, яка влаштувала вибух у будівлі СБУ на розі Єврейської та Рішельєвської вулиць.

Вчора оперативники накрили невеликий склад банди на Парковій вулиці - там вилучені детонатори і толовые шашки.

Також тривають затримання передбачуваних терористів. Вже взяті троє, ще двоє розшукуються. Чи є серед затриманих організатор теракту 27 вересня, поки невідомо.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 вересня біля будівлі СБУ в Одесі стався вибух. В результаті вибуху ніхто не постраждав, проте були пошкоджені двері, вікна та фрагменти фасаду будівлі СБУ, вибиті вікна і віконні рами в будинках навпроти, постраждали кілька припаркованих автомобілів. За словами очевидців, звук вибуху був чутний в багатьох районах міста.

Пізніше Президент України Петро Порошенко повідомив, що правоохоронці затримали одного з причетних до вибуху біля будівлі СБУ в Одесі.