ua en ru

В Одесі під час заходів до Дня перемоги поліція затримала 20 людей

В Одесі під час заходів до Дня перемоги поліція затримала 20 людей Фото: поліція затримала учасників акції

Під час масового заходу за участі понад 1 тис. людей в районі Алеї Слави в Одесі сталася штовханина

Одеська поліція повідомляє про затримання 20 людей у місті під час акцій до Дня перемоги, 9 травня. Такі дані навів радник керівника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк, передає "Радіо Свобода".

Прохід до меморіалу Алея Слави здійснюється виключно через пропускний пункт. Поліція розбороняла кордоном учасників акцій.

"Під час масового заходу в районі Алеї Слави в Одесі, в якому беруть участь щонайменше тисяча людей, сталися декілька окремих інцидентів: словесних суперечок, які переросли у штовханину, між проукраїнськими і проросійськими активістами", - зазначають в повідомленні.

Також повідомляється, що швидка допомога забрала одну жінку, якій стало зле під час акції, але в сутичках вона участі не брала.

Раніше поліція Одеси повідомляла про затримання чотирьох учасників акцій в Одесі за заборонену символіку.

"Усього до Приморського відділу поліції для перевірки доставлено чотирьох чоловіків: пенсіонера в футболці з зображенням радянського символу, чоловіка, який розповсюджував заборонену поліграфічну продукцію, та двох чоловіків, які використовували заборонену символіку", - зазнають в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі будуть використовувати комплекс онлайн-ідентифікації учасників акцій 2 і 9 травня.