ua en ru

В Одесі будуть використовувати комплекс онлайн-ідентифікації учасників акцій 2 і 9 травня

В Одесі будуть використовувати комплекс онлайн-ідентифікації учасників акцій 2 і 9 травня Фото: в Одесі будуть використовувати комплекс онлайн-ідентифікації

Комплекс має допомогти підтримувати правопорядок 2 і 9-го травня

В Одесі під час акцій 2 і 9 травня поліція буде використовувати спеціальний дрон, який допоможе швидко провести онлайн ідентифікацію учасників подій. Про це повідомив радник начальника ГУПН в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook.

"Сьогодні на Куликовому полі в Одесі зібралось десь 25-30 осіб з числа відвідувачів, що ходять туди майже щонеділі. Скориставшись нагодою, туди прибула група, облаштована спеціальним новим комплексом, що нам надали з Києва на час травневих, цей сучасний комплекс дає змогу за допомогою безпілотного дрону облетіти місце подій та оцифрувати обличчя кожного, зареєструвати та встановити особу он-лайн. Сьогодні встановлення усіх осіб тривало всього протягом декількох хвилин, ми в захваті від результату, навіть колег з ОБСЄ встановили, що були у цивільному", - розповідає Форостяк.

Також радник поліції зазначив, що правоохоронні органи покладають серйозні надії на цей комплекс, який має допомогти підтримувати правопорядок 2 і 9-го травня.

Сьогодні на Куликовим полі в Одесі зібралось десь 25-30 осіб з числа відвідувачів що ходять туди майже щонеділі Скорис...

Опубліковано Ruslan Forostyak 30 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на пляжі "Отрада" стався конфлікт під час мирної акції громадян, в результаті якого поліція затримала 10 осіб.