ua en ru

В Одесі на СТО вибухнув газовий балон, є постраждалі

В Одесі на СТО вибухнув газовий балон, є постраждалі Фото: місце події (http://odesa.dsns.gov.ua)

На одеському СТО вибухнув газовий балон

В Одесі на вулиці Дальницькій під час гасіння пожежі на станції технічного обслуговування вибухнув газовий балон. Про це йдеться у повідомленні на сайті ДСНС в Одеській області.

Як повідомляє місцеве видання "Думская", інцидент стався під час гасіння СТО на вулиці Дальницькій. В результаті вибуху газобалонного обладнання постраждали одеські пожежники.

Разом з тим, у ДСНС зазначили, що пожежники приїхали на виклик в районі 21,00. На місці вони встановили, що сталося загорання мастильних матеріалів та невідомих речовин у складі на першому та другому поверхах СТО.

"Постійно виникали вибухи невідомого походження. Внаслідок інтенсивного горіння о 21:19 сталось обрушення даху і пожежа розповсюдилась на площу 150 кв. м. Під час падіння елементів конструкцій даху і гасіння пожежі 4 вогнеборці отримали травми та бригадою швидкої медичної допомоги з різного ступеня ушкодженнями доставлені до лікувальних закладів", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що рятувальники ліквідували пожежу на площі 200 кв.м. о 22:24.

По місцю виклику були залучені допоміжні служби, аварійні бригади, національна поліція, служба медицини катастроф. Від ДСНС залучалось 62 чоловіка особового складу та 14 одиниць основної та спеціальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

В Одесі на СТО вибухнув газовий балон, є постраждалі
В Одесі на СТО вибухнув газовий балон, є постраждалі
В Одесі на СТО вибухнув газовий балон, є постраждалі

Фото: місце події (http://odesa.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, в Одесі 13 квітня 2018 року виникла пожежа в ресторані "Пісок". Пожежа почалася в ресторані, після чого вогонь перекинувся на рятувальну станцію, яка знаходиться поруч.