ua en ru

В Одесі внаслідок пожежі в житловому будинку загинули жінка та четверо дітей

В Одесі внаслідок пожежі в житловому будинку загинули жінка та четверо дітей Фото: в Одесі сталася пожежа у житловому будинку

Наразі пожежу ліквідували, причини загоряння встановлюються

В Одесі сьогодні, 2 грудня 2016 року, внаслідок пожежі в житловому будинку загинули жінка та четверо дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"2 грудня о 17:12 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в місті Одесі за адресою: вул. Дніпропетровська дорога, 77 у 11-поверховому житловому будинку горить квартира", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули на місце події, встановили, що горить домашнє майно у квартирі на 5-му поверсі.

"Рятувальники винесли з квартири усіх мешканців: двох батьків та 5-ох дітей. Мати та одна дитина загинули внаслідок отруєння продуктами горіння", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ще дві дитини померли по дорозі до медичного закладу, а одна померла у лікарні.

Наразі пожежу ліквідували, причини загоряння встановлюються.

В Одесі внаслідок пожежі в житловому будинку загинули жінка та четверо дітейВ Одесі внаслідок пожежі в житловому будинку загинули жінка та четверо дітейВ Одесі внаслідок пожежі в житловому будинку загинули жінка та четверо дітей

Фото: пожежа в Одесі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкаській області внаслідок пожежі загинули двоє людей.