ua en ru

В Одесі запобігли закупівлі санкційної продукції з РФ

В Одесі запобігли закупівлі санкційної продукції з РФ Фото: СБУ (kmu.gov.ua)

Держпідприємство проводило закупівлю обладнання на понад 34 млн гривень

В Одесі співробітники Служби безпеки України (СБУ) попередили придбання одним із державних підприємств критичної інфраструктури санкційної продукції виробництва Російської Федерації (РФ). Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"...держпідприємство оголосило конкурс на закупівлю обладнання транспортного призначення вартістю понад 34 млн гривень. Правоохоронці з’ясували, що фактичний переможець торгів планував поставити продукцію виробника з РФ, який перебуває під санкціями згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони, введеними у дію Указом президента України", - йдеться у повідомленні.

Експерти визначили, що продукція виробника з РФ значно гіршої якості та дорожча за вітчизняні аналоги та не відповідає встановленим технічним вимогам.

СБУ проінформувала керівництво держустанови про виявлені факти, після чого тендерний комітет відхилив пропозицію переможця торгів.

В Одесі #СБУ попередила закупівлю санкційної продукції з РФ Співробітники Служби безпеки України попередили в Одесі...

Опубліковано Служба безпеки України 18 квітня 2018 р.

Нагадаємо, у 2017 році у Луганській області СБУ попередила придбання шкільних автобусів виробництва російського підприємства, стосовно якого Україною введено спеціальні санкції.