ua en ru

В Одесі поліція затримала чоловіка, який налагодив збут зброї з ДНР

В Одесі поліція затримала чоловіка, який налагодив збут зброї з ДНР Фото: одеська поліція

Зловмисника викрито під час незаконного продажу зброї 1 травня

В Одесі поліція затримала чоловіка, який налагодив незаконний продаж зброї з окупованих районів Донецької області, так званої терористичної ДНР. Про це повідомляє прес-служба поліції в Одеській області.

Зазначено, що зловмисника було викрито під час незаконного продажу зброї 1 травня 2017 року, в нього вилучено гроші.

Як повідомив глава обласної поліції Дмитро Головін, у листопаді 2016 року до Подільського відділу поліції надійшла інформація про громадянина України, який може бути причетний до організації незаконного збуту зброї з ОРДО.

"Чоловік періодично відвідував Донецьк і налагодив канал перевезення та збуту нелегальної зброї. Завдяки оперативно-розшуковим заходам поліція встановила цей факт. Сьогодні під час проведення санкціонованої оперативної закупки він був затриманий", - доповів Головін.

Інформацію про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що порядок в Одесі в ході заходів 1 і 2 травня 2017 року охоронятимуть понад 3 тис. правоохоронців.