ua en ru

В Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідників

В Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідників Фото: тренувальний комплекс підготовки розвідників в Одесі

Наявність комплексу дозволяє майбутнім офіцерам щоденно вдосконалювати свої професійні навички

На території Військової академії в Одесі відбулося відкриття навчального тренувального комплексу з підготовки розвідників. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

Як повідомляється, начальник факультету, полковник Юрій Гикало зазначив, що, наявність комплексу дозволяє майбутнім офіцерам щоденно вдосконалювати свої професійні навички в умовах, максимально наближених до бойових.

Тренувальний комплекс з підготовки розвідників являє собою полігон, на якому в ході занять на різних навчальних місцях курсанти матимуть змогу інтенсивно проводити тренування елементів бойової армійської системи, навчатимуться бузшумно пересуватися на складних ділянках місцевості, встановлювати мінно-вибухові пристрої та працювати на засобах розвідки, встановлених на бойовій техніці.

В Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідниківВ Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідниківВ Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідниківВ Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідниківВ Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідниківВ Одесі відкрито навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідників

Фото: навчальний тренувальний комплекс з підготовки розвідників

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 вересня, стартував додатковий набір в патрульну поліцію України. Набір проводиться в патрульну поліцію Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя і Дніпра.