ua en ru

В Одесі обвалилася частина житлового будинку: ніхто не постраждав

В Одесі обвалилася частина житлового будинку: ніхто не постраждав Фото: в квартирі, що обрушилася в Одесі, живе жінка з дитиною-інвалідом

Обвалилося кутове приміщення, де знаходилася ванна кімната

У п'ятницю, 24 березня, в Одесі обвалилася частина двоповерхового житлового будинку. Про це повідомляє "Думська", посилаючись на власного кореспондента.

Інцидент стався за адресою Отамана Чепіги, 6 близько 21:00. Інформацію про подію також підтвердили в патрульній поліції, на місці працюють співробітники ДСНС.

Як пише видання, ніхто не постраждав.

Під час інциденту обрушилася частина стіни на першому поверсі двоповерхового будинку. Постраждало кутове приміщення, де знаходилася ванна кімната.

В квартирі, що обрушилася, живе жінка з дитиною-інвалідом. За її словами, вона давно вже зверталася до чиновників і депутатів з приводу ремонту, але отримувала лише відписки. Сам будинок не аварійний, додає видання.

altalt

Як повідомлялося раніше, на початку березня в Одеській області в результаті обвалення даху одноповерхової нежитлової будівлі загинула дитина, ще одна була травмована.

"Виникло обвалення залізобетонної балки перекриття дверного отвору і часткове обвалення даху одноповерхової нежитлової будівлі, орієнтовно на площі 20 кв.м. В результаті події загинув хлопчик 2005 р.н. і постраждав хлопчик 2005 р.н. Загиблого хлопчика о 16:05 рятувальники вилучили з-під завалу ", - повідомляли тоді в ДСНС.

Нагадаємо, в Одесі молода дівчина випала з вікна під час селфі.