ua en ru

В Одесі виявили рюкзак з вибухівкою в районі залізничного вокзалу

В Одесі виявили рюкзак з вибухівкою в районі залізничного вокзалу Фото: в Одесі біля вокзалу знайшли рюкзак з боєприпасами

У рюкзаку були гранати, детонатор і тротилова шашка

В Одесі на Привокзальній площі в районі Куликова поля виявили рюкзак з вибухівкою, обставини події встановлюються. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області.

"Під час патрулювання території Одеси поліцейськими в районі Куликова поля був виявлений рюкзак з вибухівкою. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група і вибухотехніки", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, в рюкзаку перебували гранати Ф-1, РГМ, РДГ-2 Б, імітаційний патрон, електродетонатор, запал часів Другої світової війни, акумуляторна батарея і тротилова шашка ТШ-400. Боєприпаси вилучено та направлено на експертизу. Всі обставини встановлюються.

Зазначимо, у зв'язку з можливими провокаціями поліція Одеси працює в посиленому режимі. Зокрема, охорону порядку здійснюють понад 2 тис. правоохоронців.

altalt

Фото: в Одесі знайшли рюкзак з вибуховими речовинами

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі будуть використовувати комплекс онлайн-ідентифікації учасників акцій 2 і 9 травня.